Nahajate se: Domov / F.A.Q.

Pogosta vprašanja

Splošno

 • Kako deluje?

  Po uspešni registraciji, lahko pričnete z izvajanjem premijskih storitev preko številk 090. Storitve, ki jih boste ponujali so povsem v vaši domeni. Če želite, vam delovanje sistema in spletne aplikacije za upravljanje tudi predstavimo.

 • Koliko ta storitev stane?

  Glede na uporabnost in funkcionalnost je storitev najemi090.si najugodnejša na slovenskem trgu. Plačate le priključnino v enkratnem znesku in mesečno naročnino za premijsko številko 090. V primeru, da želite storitev ponujati preko mobilnega telefona, plačate dodatno le še mesečno naročnino za mobilno številko (SIM kartico) v višini 10€ + DDV.

 • Koliko lahko zaslužim?

  Zaslužek je odvisen od dveh faktorjev – od kategorije številke 090 ter od števila minut dohodnih klicev.

  Kategorija številke 090 določa ceno na minuto opravljenega pogovora za končnega uporabnika (klicatelja) in s tem vaš zaslužek na minuto. Vaš zaslužek se, glede na izbrano kategorijo, giblje od 20 centov na minuto, do skoraj enega evra po minuti.

  Število uporabnikov je odvisno predvsem od načina oglaševanja, zanimivosti in kakovosti podajanja storitve.

 • Komu je storitev namenjena?

  Storitev najemi090.si je namenjena vsem podjetjem oz. samostojnim podjetnikom, ki ponujajo premijske storitve preko številk 090. Če že imate premijsko storitev, ali pa samo idejo za izvedbo, ste na pravem mestu!

Številke 090

 • Kaj so 090 telefonske številke?

  090 telefonske številke so številke z dodano vrednostjo. Klicatelj tako lahko neomejeno dostopa do storitev, informacij, vsebin, za katere je pripravljen plačati. Večji del cene klica s tem dobi ponudnik premijske storitve - vi.

 • Koliko stane številka 090?

  Priključnina, v enkratnem znesku, stane 39€, naročnina pa 7€ mesečno. Oboje brez DDV. Opcijsko lahko najamete tudi SIM kartico, za katero je priključnina brezplačna, mesečna naročnina pa znaša 10€ brez DDV. Klici, preusmerjeni s številke 090 na najeto mobilno številko so v tem primeru brezplačni.

 • Je mogoče številko 090 preusmeriti na katero drugo številko?

  Seveda – številko 090 je mogoče preusmeriti na vaš stacionarni ali mobilni telefon (npr. če gostujete na radijski postaji, vaš klic lahko preusmerimo direktno v studio).

  Preusmeritev zmanjša vaš zaslužek za ceno preusmeritve (odvisno, kam preusmerimo klic). Opcijsko lahko najamete tudi SIM kartico, za katero je priključnina brezplačna, mesečna naročnina pa znaša 10€ brez DDV. Klici, preusmerjeni s številke 090 na to najeto mobilno številko so v tem primeru brezplačni.

Izplačilo zaslužka

Prijava korisnika

Prijavite se na svoj korisnički račun.
Zaboravili ste lozinku?

 

Niste korisnik? Registrirajte se.